Samenwerkingen

Doe-het-zelver

Easing werkt voor u de bekabelingsplannen uit, u legt zelf de bekabeling onder toeziend oog van onze projectleider. Easing zorgt voor het aansluiten, programmeren en indienst stellen van de KNX componenten.

Elektro-installatiebedrijf

Easing voert samen met u de besprekingen met uw klant om een juiste analyse van de behoeften te bepalen en een passend voorstel op te maken. Easing maakt op basis hiervan de bekabelingsplannen en onze projectleider volgt samen met u de werken op. Easing zorgt voor programmatie en indienststelling van de installatie.

Architect

Vanaf het eerste moment van de bouwfase is het belangrijk om een goed contact met de architect te onderhouden, wil je een efficiënt en volledig geïntegreerde systeem-oplossing op poten zetten. De architect heeft immers een goed zicht op het totaalproject.

Projectontwikkelaar

Easing kan zorgen voor toegevoegde waarde in uw bouwproject waar u niet van hoeft wakker te liggen. Easing ontvangt de klanten in hun toonzaal, werkt offertes uit, maakt de bekablingsplannen op en volgt de werken op van ruwbouw tot verhuis.