Klimaatregeling

Rationeel energieverbruik door eenvoudig zones of de volledige woning naar ECO stand om te schakelen. Alle systemen op elkaar afstemmen in functie van de behoeften en vanuit één bediening. Geen aparte bediening dus voor koeling en verwarming maar één ingestelde temperatuur en een intelligente omschakeling tussen koelen en verwarmen. Door de interactie met andere systemen in de woning kan de klimaatregeling bijvoorbeeld worden uitgeschakeld indien er een venster of deur blijft open staan.

                                              

VERWARMING

Centrale verwarming opsplitsen in zones om individueel de verwarmingsniveau’s op gerbuikersvraag aan te sturen. Optimale regeling door intelligentie communicatie met uw warmtepomp.

 

                   

                                  

KOELING

Easing heeft een uitgebreide ervaring in het aansturen van allerhande systemen voor de afkoeling van uw woning. Deze aansturing wordt mee opgenomen in de universele bediening.

                                              

VENTILATIE

Door het plaatsen van CO en vochtsensoren kan het ventilatiesysteem van een passief constant draaiend systeem omgevormd worden in aan intelligent vraaggestuurd systeem.

 

ZONWERING

De zonwering regelen zodat in de winter de zonnewarmte optimaal gebruikt wordt om de woning op te warmen en in de zomer de zon afgeschermd wordt zodat geen oververhitting kan optreden. Dit kan door het openen en sluiten van de screens of de lamellen juist te positioneren.

 

 

 

                               

 

← Terug naar het overzicht