Klimaatregeling

Rationeel energieverbruik door eenvoudig zones of het volledige gebouw naar ECO stand om te schakelen. Alle systemen op elkaar afstemmen in functie van de behoeften en vanuit één bediening. Geen aparte bediening dus voor koelen en verwarmen. Door de interactie met andere systemen in het gebouw kan de klimaatregeling bijvoorbeeld worden uitgeschakeld indien er een venster of deur blijft open staan of als er niemand meer aanwezig is in deze ruimtes.

VERWARMING

Centrale verwarming opsplitsen in zones om individueel de verwarmingsniveau's op gebruiksvraag aan te sturen. Optimale regeling door intelligente communicatie met uw warmtepomp.

KOELING

Easing heeft een uitgebreide ervaring in het aansturen van allerhande systemen voor de afkoeling van uw gebouw. Deze aansturing wordt mee opgenomen in de universele bediening.

VENTILATIE

Door het plaatsen van CO en vochtsensoren kan het ventilatiesysteem van een passief constant draaiend systeem omgevormd worden in een intelligent vraaggestuurd systeem. Een bewaking van het CO gehalte zorgt er tevens voor dat personen fitter en gezonder de dag doorkomen.

ZONWERING

De zonwering en lamellen regelen zodat in de winter de zonnewarmte optimaal gebruikt wordt om het gebouw op te warmen en in de zomer de zon afgeshermd wordt zodat geen oververhitting kan optreden. Manuele bediening kan steeds om hinderlijke invallende zon op bijvoorbeeld een computerscherm af te schermen. Op het einde van de dag laten we de sturing terug automatisch werken zodat de zonwering weer optimaal ingezet kan worden.

Door middel van facademanagement zorgen we ervoor dat er rekening gehouden wordt met schaduw van omliggende gebouwen zodat de lichtinval optimaal is en er minder kunstmatig moet worden verlicht.

 

← Terug naar het overzicht